Dimensionell Chakrakunskap

26 April -19
Vill du lära dig om Chakran och dess subtila energisystem?

På denna föreläsning får du en fördjupad kunskap om kroppens alla 7 chakran och våra 5 dimensionella chakran som är anslutna till axiatonalen (flödet mellan jorden våra kroppar och kosmos)
Du får lära dig att lyssna till dina egna chakran, vad de vill säga dig och förstå deras olika egenskaper.

Detta är en resa genom dig själv som tar dig till insikter och utveckling.

Chakran är en del av vårt subtila energisystem, det är våra navigatorer genom livet som vägleder och hjälper oss att förnimma och bearbeta. Det är våra kraftstationerna kopplade till de mindre navis för att vi skall kunna bearbeta fysiska, emotionella och andliga aspekter i vårt liv.

Våra chakrans stora uppgift är processa dess energi. Därför är detta en helt fantastisk resa att få lära känna till hur våra chakrasystemet fungerar,  få djupare kunskap om varför vi behöver dem och hur vi kan förstå oss själva genom våra chakran.

Var med och lyssna på denna föreläsning som inspirerar till en djupare förståelse för dig som dimensionsvandrare. Upplev naturväsen, devor, änglar, mästare, guider, anhöriga ifrån andra sidan och mycket mer då vi går igenom alla dimensioner och devor som finns i våra chakran.

Detta är en magisk resa att få se inuti sig själv och bortom tid och rum.

Efter kvällens föreläsning och guidadade meditation, avslutar vi med en grupphealing och energiöverföring med 10 th Dimension Heart Blessing som är en omtyckt healing metod som jag kanaliserade fram -16.
Healingen tar er genom Bliss till ett kraftfullare tillstånd där du får uppleva STARKT flöde och en tydligare synkronisering med dig SJÄLV och kosmos.

Kom i bekväma kläder då vi sitter på meditationskuddar under utbildningen. Stol finns för de som inte klarar av att sitta på en kudde.

Pris: 490:-

Fika ingår!

Betalning: Faktura  (se betalningsvillkoren här)

Plats: Stockholm Shambhala meditations center
Sandelsgatan 8, 115 34 Stockholm

Kurslängd: Kvällstid 17 – 21
(för diplom krävs full närvaro båda dagarna)

Kursledare: Sofia Oceania Gustafsson

Gör din intresseanmälan nedan


Translate »
//]]>