Reiki Grundkurs steg 1

27 – 28 April -19

Reiki står för universell livsenergi.

Reiki healing arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet, en metod som används flitigt i vår tid men som har sina tusenåriga rötter ifrån Japan, Tibet och Nepal. Grundare för Reikimetoden är Dr. Mikao Usui. Du behöver inte ha en speciell ”tro på” för att kunna ta emot reikihealing, därför passar denna healingenergi alla. Reikihealing är en erkänd metod som också är klassad som rehabiliterande friskvård hos skatteverket.

Reiki healing är en holistisk avslappningsmetod som förenar kroppen och psyket till en helhet. Man botar inte specifika problem utan tillför energi och mjuk beröring. Med reiki får vi hjälp att komma ner i djupare avslappning vilket ger oss en chans att lyssna till våra egna kroppar. Genom avslappningen följer många helande processer som man idag kan mäta. De kemiska processerna startar processer av må-bra hormon i kroppen och cirkulationen ökar. Ett flöde av livsenergi skapas och kroppens självläkande processer startas upp. Behandlingen lugnar och harmoniserar kroppen så den lättare kan frigöra sig ifrån stress, genom denna energi kan vi låta kroppen själv lindra olika psykosomatiska sjukdomar genom självläkning.

Reikihealing är bra att användas när du är mycket stressad, emotionellt påverkad, upplever blockeringar eller andra hämningar i livet. Reikin kan aldrig skada då den är dokumenterad och bevisad som rehabiliterande och välgörande genom WHO (World Health Organisation)
Med reiki kan vi komma närmare oss själva och när vi gör det läker och utvecklas kroppen, mentalt, fysisk, emotionellt och andligt.

Jag utbildar inom den Japanska reikin genom Usui´s naturliga healingmetod. Deta är en fantastisk healingmetod som alla kan lära sig oavsett om man är nybörjare eller en person med redan naturliga healing egenskaper, reiki fungerar för alla.
Genom åren har reikin förändrats och fått olika filosofiska uttryck, du hittar därför olika reikimetoder om du letar efter utbildningar.
Mina utbildningar inkluderar alltid initieringar med reikisymbolerna, i grundkursen får du första reikisymbolen initierad för att aktivera/ boosta reikiflödet inom dig. Initieringarna är otroligt viktiga och en naturlig del av Usuis naturliga healing system.

Var det längesedan du arbetade med reiki? Då kan det vara dags att fräscha på dina kunskaper och få en boost på din/dina tidigare initiering/ar. Därför är det aldrig fel att gå

Reiki är en del av den du är och när du går en kurs får du en initiering som betyder att vi väcker ett minne som ligger vilande hos dig. Initiering är inget konstigare än att du får en kunskap om reiki och väcker den vilande kunskapen hos dig.

Alla lärare har sitt sätt att lära ut reiki på, därför kan utbildningarna och dess omfattning och innehåll skilja sig åt. Varje lärare har sin egen filosofi och den lyser ofta igenom utbildningens upplägg oavsett healingmetod. Välj därför en läraren som känns rätt för dig, det är oerhört viktigt att du kan känna ett förtroende för din master och få svar på de frågor som uppstår under din utveckling som reikiutövare/reikimaster.

Kursens upplägg

 • Reikins bakgrund och ursprung
 • Reikiprinciperna – hur vi använder oss utav dem
 • Reikiinitiering – aktivering av reikiflöde
 • Chakrakunskap – energimedvetenhet och energianatomi
 • Chakrabalansering
 • Snabbreiki – ett snabbt sätt tillgodogöra samt tillföra reikienergi
  Vi växlar mellan teori och praktik båda dagarna även vägledd meditation.Bara för idag

  • ska jag släppa all min ilska
  • ska jag släppa all min oro
  • ska jag känna tacksamhet
  • ska jag utföra mitt arbete hederligt och ansvarsfullt
  • ska jag vara vänlig mot alla jag möter

Inför kursen
Kom i bekväma kläder då vi sitter på meditationskuddar under utbildningen. Stol finns för de som inte klarar av att sitta på kudde.

Kursavgift
1800:- (kursmaterial ingår)

Betalning
Du kan betala med swish eller faktura eller swish (se kursvillkor här)

Plats
Se bifogad kursbekräftelse, alla utbildningar bedrivs i Stockholm City

Kurslängd
2 dagar 9 – 17
(full närvaro krävs för diplom)

Kursledare
Sofia Oceania Gustafsson
Medium – Andlig lärare – Reiki grand master – Inspiratör

Gör din intresseanmälan här;


Translate »
//]]>