Reiki steg 1 Grundkurs

27 – 28 April -19

Reiki står för universell livsenergi.

Reiki healing arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet, en metod som används flitigt i vår tid men har sina tusenåriga rötter ifrån Japan, bland annat Tibet. Grundare för Reiki är munken Dr. Mikao Usui. Du behöver inte ha en speciell ”tro på” för att kunna ta emot healingen, därför passar reikienergin alla. Reikihealing är en erkänd metod som också är klassad som rehabiliterande friskvård hos skatteverket. Reiki healing är en holistisk avslappningsmetod som förenar kroppen och psyket till en helhet. Man botar inte specifika problem utan tillför energi och mjuk beröring. Med reiki får vi hjälp att komma ner i djupare avslappning vilket ger oss en chans att lyssna till våra egna kroppar. Genom avslappningen följer många helande processer som man idag kan mäta. De kemiska processerna startar processer av må-bra hormon i kroppen och cirkulationen ökar. Ett flöde av livsenergi skapas och kroppens självläkande processer startas upp. Behandlingen lugnar och harmoniserar kroppen så den lättare kan frigöra sig ifrån stress, genom denna energi kan vi låta kroppen själv lindra olika psykosomatiska sjukdomar genom självläkning.
Reikihealing är bra att användas när du är mycket stressad och/eller emotionellt påverkad, upplever blockeringar och eller andra hämningar i livet. Jag lär ut den japanska reikin i tre steg efter varje kurs bör du fortsätta att praktisera reiki varje dag eller så ofta du kan för att bli riktigt duktig på reiki.

Den japanska reikin kan aldrig skada då den är dokumenterad och bevisad som rehabiliterande och välgörande genom WHO (World Health Organisation) Reiki är en del av den du är och när du går en kurs får du en initiering som betyder att vi väcker ett minne som ligger vilande hos dig. Initiering är inget konstigare än att du får en kunskap om reiki och väcker den vilande kunskapen hos dig.
Med reiki kan vi komma närmare oss själva och när vi gör det läker och utvecklas kroppen, mentalt, fysisk, emotionellt och andligt.

Kursens upplägg

 • Reikins bakgrund och ursprung
 • Reikiprinciperna – hur vi använder oss utav dem
 • Reikiinitiering – aktivering av reikiflöde
 • Chakrakunskap – energimedvetenhet och energianatomi
 • Chakrabalansering
 • Snabbreiki – ett snabbt sätt tillgodogöra samt tillföra reikienergi
  Vi växlar mellan teori och praktik båda dagarna även vägledd meditation.Bara för idag

  • ska jag släppa all min ilska
  • ska jag släppa all min oro
  • ska jag känna tacksamhet
  • ska jag utföra mitt arbete hederligt och ansvarsfullt
  • ska jag vara vänlig mot alla jag möter

Inför kursen
Kom i bekväma kläder då vi sitter på meditationskuddar under utbildningen. Stol finns för de som inte klarar av att sitta på kudde.

Kursavgift
1800:- (kursmaterial ingår)

Betalning
Du kan betala med swish eller faktura eller swish (se kursvillkor här)

Plats
Stockholm Shambhala meditations center
Sandelsgatan 8, 115 34 Stockholm

Kurslängd
2 dagar 9 – 17
(för diplom krävs full närvaro båda dagarna)

Kursledare
Sofia Oceania Gustafsson
Medium – Andlig lärare – Reiki grand master – Inspiratör

Gör din intresseanmälan här;


Translate »